Magnetic Field Therapy™

Vores originale teknologi, udtænkt, undersøgt og udviklet til hestes behov. Under udviklingen, valgte vi omhyggeligt den passende type magneter og deres placering med fokus på de områder, der er mest udsat for skader. De magneter, der bruges i vores produkter, hedder Neodymium Magnetic Activators (NMA) og Neodymium Magentic Stimulators (NMB). Både NMA og NMB er permanente magneter. Når de først er magnetiseret, kan de kun afmagnetiseres, når de sættes i et meget stærkt, omvendt polariseret magnetfelt eller i temperaturer, der overstiger 80 ° C. Produkter i Magnetic Field Therapy ™-serien kan bruges over en lang periode, både for at forbedre ydeevnen i sunde heste samt til genoptræning efter skader. Vores terapi kan ikke overdoseres. En krop absorberer kun så meget magnetisk energi, som den kræver for at genoprette sin energibalance. Vores terapi kan trygt anvendes til både rehabilitering og forebyggelse. Efter en kort tilpasningsperiode kan den anvendes i op til 12 timer om dagen. Der har dog ikke været nogen bivirkninger, selvom det har været brugt i længere tid end den anbefalede tid.

Fordele ved at bruge produkterne til magnetfeltterapi:
Restitution - forbedret cirkulation af blod og lymfe gør det muligt at transportere ilt og hvide blodlegemer 4 gange hurtigere end normalt. Det sikrer meget hurtigere næring og genopretning af væv.

Øget blodcirkulation - hurtigere blodcirkulation bidrager til termoregulering - sænker temperaturen omkring betændt væv, hvilket forhindrer enten opståen eller udvikling af medicinske problemer.

Betydelig forbedring af mobiliteten - sund ryg, led uden hævelse er afgørende for, at en hest kan udnytte sit fulde potentiale og forblive i den bedste form.

Eliminering af smertesymptomer ved rygsøjlen - forbedret cirkulation af de hvide blodlegemer eliminerer de mærkbare, negative virkninger forårsaget af hævelse og skader.

Gendannelse af muskelvævet - korrekt ernærede celler betyder hurtigere og mere effektiv restitution og ekstra styrke til musklerne.

Forholdsregler
Magnetterapi bør ikke anvendes til drægtige dyr, behandling af åbne sår, keloid(vildt kød) og kræft. Alle magnetiske produkter bør undgås eller behandles med ekstrem forsigtighed af gravide kvinder og personer med pacemakere eller andet elektromedicinsk udstyr. Produkterne bør ikke opbevares tæt på magnetiske datalagringsenheder.