Generelle oplysninger
Virksomhedens navn: Equi Horse Import ApS

Organisationsform: ApS

CVR nr.: 40065466

Adresse: Mølholtvej 8, 9300 Sæby

E-mail:

Telefon: +45 41202040 / + 45 26710027


Aftaleingåelse
De aftaler der ingåes online på hjemmesiden torpoldanmark-shop.dk mellem Equi Horse Import ApS og kunden sker på følgende salgs- og leveringsbetingelser. Disse skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling. Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser, samt de oplysninger der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren. Oplysninger fra andre annoncer, prislister, tilbud, brochurer, hjemmesideinfo m.v. er uden relevans for bedømmelse af leverancen. Aftalen mellem parterne er først bindende når ordren er accepteret af Equi Horse Import ApS ved fremsendelse af skriftlig ordrebekræftelse.


Afgivelse af ordre
Når der er afgivet ordre via online shoppen på hjemmesiden www.torpoldanmark-shop.dk vil der blive fremsendt en ordrebekræftelse som leverancen sker på baggrund af, og når den er sendt afsted er aftalen bindende.

Opbevaring af tidligere ordrer
Equi Horse Import ApS opbevarer ikke indgåede aftaler. De er derfor heller ikke tilgængelige for kunden efterfølgende. Equi Horse Import ApS opfordrer derfor til at gemme fremsendte ordrebekræftelse og/eller faktura, da disse ikke er mulige at fremsende en kopi af.


Bestilling
For at foretage et køb på torpoldanmark-shop.dk skal du igennem følgende trin:

1. Læg de ønskede varer i indkøbskurven, gå derefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Godkend handelsbetingelserne.

4. Tjek alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Priser
Alle priser er angivet i DKK inklusiv 25% moms og eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger.

Equi Horse Import ApS oplyser fragtomkostninger, samt afgifter/gebyrer ved betaling med kreditkort inden afslutning og gennemførelse af købet. Disse omkostninger er således ikke inkluderet i produktets pris.

Forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, forkert oplyste priser i forbindelse med aftaleindgåelse, samt andre forhold der kan medføre oplysning af forkerte priser. Ligeledes tages der forbehold for at en vare kan være udsolgt og derfor ikke kan leveres. I disse tilfælde er Equi Horse Import ApS berettiget til at annullere en indgået aftale.